Kuka

Arja Dahlberg

Sydäntäni lähellä on aina ollut nuoret, nuorten aikuisten ja perheiden hyvinvointi. Johtuu pitkästä taustastani koulumaailmassa. Minulla on yli 10 vuodenkokemus erityis- ja pienluokista niin ohjaajana kuin sijaisopettajana. Jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on! Ja siksi Nepsy valmennus on tärkeätä. Olitpa sitten lapsi, nuori tai aikuinen.

Hyvinvoinnin vaaliminen, välittäminen itsestä ja toisista on peruspilareita hyvään, omanlaiseen, hyvään elämään. Olen työskennellyt vuosia myös asiakaspalvelutehtävissä niin esimiehenä, työnjohdossa kuin työntekijänä ja juuri niiden vuosien kokemusten myötä polkuni lyhytterapiaan on kulkenut. Jokainen on erilainen, ihmeellinen, ainutlaatuinen, oma persoonansa. Ja se on arvokasta ja vaalimisen arvoista. Lyhytterapia auttaa meitä kasvamaan, ymmärtämään tässä elämänmittaisessa matkassamme. Erilaisuutemme on rikkaus!

Olen ohjaaja, valmentaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä neuropsykiatrinen eli Nepsy -valmentaja.

Lyhytterapeuttiyhdistys ry. Ratkes ry Neuropsykiatriset valmentajat ry, SPR Vantaa

“Ehdottoman aito kiinnostus elämääni, yksinäisyyteeni, läsnäolo oli niin vaikuttavaa että pääsin ilon puolelle ja löysin uusia voimia”

Nainen, 63 v

”Hitto, Arska tajusi mun koulujutut ku motii ei oo. Välitti oikeesti mun fiiliksist ja tajus. Meen uusiks, ei oo häpee.”

Nuori mies, 15 v

“Pääsin pohtii asioita, pysyy realiteetit ja semmonen realismi vahvasti mukana vaikka tilaa on mille tunteille tahansa. Ne ei pääse vellomaan möykkynä josta sit ei pääse eteenpäin vaan sieltä saadaan kahlattua se punainenlanka ja oikeita ratkaisuja ja tapoja toimia, ihan huippua!”

Nuori nainen, 20 v

”Pohdin työpaikan ja uran vaihtoa. Löysin lisää vaihtoehtoja uralleni ja sain uusia ajatusmalleja mitä toteuttaa ihan elämässäkin. Arja oli ihan huippu valmentaja, huumorintajuinen tsemppari”

Mies, 36 v